Kapcsolatfelvétel

Webmail:
Ügyfélkapu:

Tárhely és levelezés

 

A sikeresen megválasztott és lefoglalt domain név csak a kezdet. A következő lépés, hogy személyes céljai, illetve céges tevékenységei alapján pontosan meghatározza tárhely-, illetve kommunikációs igényeit. A tárhely méretének megválasztásakor vegye figyelembe, hogy a webes tartalom a tárhelyen él: ide telepíthetjük publikálni kívánt honlapunkat, dokumentumainkat, fényképeinket, multimédiás tartalmainkat. A tárhely azonban nem csak a tartalomszolgáltatás kiszolgálására, hanem az adatforgalom racionalizálására is alkalmas. Az üzletmenetben, illetve a magánlevelezés során előfordulhat, hogy nagyméretű fájlokat szeretne eljuttatni a címzettekhez. Ebben az esetben elegáns és hatékony megoldást jelent, ha a tárhelyéről teszi letölthetővé ezeket, egyetlen link megadásával. A domain nevet tartalmazó e-mail cím szintén nagyon fontos eszköz. Csomagjaink lehetővé teszik, hogy a személyes vagy családi elvárásoktól a céges flottákig terjedően segítségére legyünk ügyfeleink kommunikációs igényeinek kiszolgálásában. A NetMasters csomagok kialakításakor általános piaci tapasztalatokból indultunk ki, azonban cégünk nyitott minden egyedi igény kiszolgálására is.

A NetMasters webes szolgáltatásának előnyei:

 • 24 órás rendszermérnöki felügyelet
 • Tetszőleges számú aldomain
 • Ingyenes FTP hozzáférés
 • Ingyenes PHP használat
 • Ingyenes MySQL adatbázis (100 MB adatbázis méretig)
 • Webes Adminisztrációs felület (Online karbantartás, statisztikák stb.)
 • Kiemelkedő rendelkezésre állás
 • Napi biztonsági mentés
 

E-mail

A megfelelő tárhely szolgáltatás kiválasztása lehetőséget teremt a hatékony internetes platform üzemeltetéséhez, amihez viszont hozzátartozik az üzleti és magáncélú elektronikus levelezés kialakítása és biztonságos üzemeltetése is. A NetMasters e-mail szolgáltatása ehhez biztosít pop3/imap/webes felületű professzionális hátteret. Az igényeket Ön fogalmazza meg, mi adjuk a megoldást! NetMasters e-mail csomagjaink lehetővé teszik, hogy a személyes vagy családi elvárásoktól a céges flottákig terjedően segítségére legyünk ügyfeleink kommunikációs igényeinek kiszolgálásában. Amennyiben kiválasztotta a megfelelő számú e-mail címet tartalmazó csomagot, nincs más dolga, mint az adminisztrációs felületen létrehozni a konkrét címeket. Itt tudja továbbá beállítani a jelszavakat is. Az adminisztrátori felület ugyanakkor más értéknövelő szolgáltatásokat is tartalmaz. Ezen a platformon keresztül gondoskodhat a spamek (kéretlen levelek) kiszűréséről, e-mail listákat készíthet hírlevelei számára, illetve statisztikához juthat a teljes levelezésről. A NetMasters e-mail szolgáltatás kiemelten fontos része az ingyenes vírus- és spamszűrés, amely a megbízható üzemeltetés alapfeltétele.

Ahogy a tárhelyen tárolt adatok, úgy a levelezés is kiemelt biztonsági tényező ügyfeleink számára, ezért a NetMasters külön rendelés esetén egy adatmentő rendszer segítségével az e-mail forgalom mentésére is ugyanazokat a biztonsági szolgáltatásokat nyújtja, mint a tárhely tartalom esetében. A NetMasters kiemelt figyelmet szentel annak, hogy Ön a legnagyobb biztonságban tudhassa levelezőrendszerét a vírustámadásokkal szemben.

A NetMasters e-mail szolgáltatásának előnyei

 • 24 órás rendszermérnöki felügyelet
 • Webes Adminisztrációs felület (Online karbantartás, jelszavak, valamint adatok módosítása stb.)
 • Kiemelkedő rendelkezésre állás
 • Webmail felület
 • Napi adatmentés
 • A levélforgalom központosított, valós idejű vírus- és spamszűrése
 

Amennyiben a következőkben felsorolt csomagok egyike sem felel meg igényeinek, kérjük, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal, hogy közösen megtaláljuk a megfelelő megoldást!

1. Válassza ki az Önnek leginkább megfelelő tárhely csomagot
2. Töltse le megrendelőlapunkat és töltse ki értelemszerűen
3. Nyomtassa ki és írja alá
4. Küldje el hozzánk faxon vagy e-mailben szkennelve
 
 

Webtárhely csomagok (Frissítés alatt)

  START
díjcsomag
OPTIMUM
díjcsomag
PRÉMIUM
díjcsomag
MAXIMUM
díjcsomag
BUSINESS
díjcsomag
ENTERPRISE
díjcsomag
Éves díj 9 900 Ft 12 900 Ft 22 900 Ft 44 900 Ft 74 900 Ft 99 900 Ft
Tárhely mérete 2 GB 4 GB 10 GB 10000 MB
25 GB
20000 MB
50 GB
100 GB
Domain regisztráció 1 db 1 db 1 db 1 db 1 db 1 db
Tárhelyen elérhető domainek Korlátlan Korlátlan Korlátlan Korlátlan Korlátlan Korlátlan
Tárhelyen elérhető aldomainek Korlátlan Korlátlan Korlátlan Korlátlan Korlátlan Korlátlan
E-mail postafiókok száma 5 db 20 db 50 db 75 db Korlátlan Korlátlan
Adatforgalom Korlátlan Korlátlan Korlátlan Korlátlan Korlátlan Korlátlan
E-mail alias Korlátlan Korlátlan Korlátlan Korlátlan Korlátlan Korlátlan
MySQL adatbázisok száma Korlátlan Korlátlan Korlátlan Korlátlan Korlátlan Korlátlan
Spam- és vírus szűrés Van Van Van Van Van Van
POP3 / IMAP elérés Van Van Van Van Van Van
Webmail Van Van Van Van Van Van
Webes admin felület Van Van Van Van Van Van
FTP hozzáférés 5 db 10 db 20 db 25 db 50 db 100 db
Virtuális FTP szerver Van Van Van Van Van Van
PHP és CGI programok futtatása Van Van Van Van Van Van
Időzítő használat Van Van Van Van Van Van
MySQL adatbázis használat Van Van Van Van Van Van
Egyéni .htaccess Van Van Van Van Van Van
Egyéni hibaoldal Van Van Van Van Van Van
Jelszóval védett könyvtárak Van Van Van Van Van Van
Webstatisztika Van Van Van Van Van Van
Napi biztonsági adatmentés (30 napig) Van Van Van Van Van Van
Pénzvisszafizetési garancia Van Van Van Van Van Van
Garantált működésen felüli támogatás 15 perc 15 perc 30 perc 30 perc 60 perc 60 perc

Minden tárhely csomag esetén 1 db .hu, .eu, .com, .net, .org, .info vagy .biz domain regisztráció ingyenes! (Kivéve Plutó csomag!)

A feltüntetett árak nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák!

Áraink csak az egyszeri beállítások költségét tartalmazzák! Egy tárterületre korlátlan számú domaint regisztrálhat, melyeket külön alkönyvtárakban is használhat. Minden a tárhelyére mutató domain teljesértékű virtuális webszerver.

Szolgáltatásunk keretén belül egy tárhelyen több domaint is elhelyezhet, így a megrendelt tárhelyet megoszthatja több domain között. Ha már van máshol domainje, takarítson meg pénzt és regisztrálja át hozzánk!


Tárhely használat

Akár céges, akár magán célú használatról van szó, a kellő méretű tárhely kiválasztása az első, kiinduló lépés a megbízható informatikai háttér kiépítésében. A tárhelyen személyes vagy publikálni kívánt elektronikus fájljait, illetve webes tartalmait helyezheti el. A tárhely mára már alapszolgáltatásként értelmeződik az informatikában. Olyan választható méretű adattárolóként képzeljük el, amihez internetes hozzáférés és ezzel együtt egy saját internetes cím társul, tehát minden ide telepített adat, kívánságra elérhetővé válik bárhonnan, minden időben. Ennek a képességnek a mindennapi irodai munkában és a levelezésben is komoly haszna van. Talán Ön is küzdött már azzal, hogy nagyméretű fájlokat szeretett volna elküldeni üzleti partnerének, vagy esetleg nagy felbontású képet eljuttatni hozzátartozóihoz. Könnyen előfordulhat ugyanis, hogy a címzett postafiókjának kapacitása megakadályozza ezt. A tárhely lehetőséget ad arra, hogy a továbbítani kívánt tartalmat előbb feltöltse az Ön tárhelyére. Ebben az esetben létrejön egy internetes elérés, egy cím (pl.: http://netmasters.hu/albumok), amit elég csak hivatkozásként beszúrni levelezésébe és erre a linkre kattintva a címzett számára letölthetővé válik a publikált tartalom, egyenesen a saját számítógépére.

A tárhely elérését és kezelését ügyfeleink az általános informatikai gyakorlatnak megfelelően egy jelszóval védett, úgynevezett adminisztrációs (admin) rendszeren keresztül oldhatják meg, amelynek kezelése nem okoz nagyobb kihívást még a kezdő felhasználóknak sem. A NetMasters tárhely adminisztrációs hozzáférése, bármelyik internetes böngésző rendszerben működtethető egyszerű, gyors és biztonságos elérést biztosít ügyfeleink számára. Az admin rendszerben lehetőség van többek között a domain regisztrációk kezelésére, a lejárati dátumok nyomon követésére, a szolgáltatás díjának kiegyenlítésére, az aktuális egyenleg, illetve a számlatörténet megtekintésére. Az adminisztráción kívül számos szakmai funkciója van ennek a felületnek. A levelezési beállítások mellett (e-mail fiókok, levelezőlisták, hírlevelek kezelése), itt állíthatjuk be tárhelyünk tulajdonságait. Természetesen a tárhely adminisztrációs kezelő felülete, illetve az ehhez tartozó alkalmazások számos más, szakmai megoldás igénybevételét is lehetővé teszik partnereink informatikusai számára.

A tárhely hétköznapi, egyszerű felhasználási módja az FTP (File Transfer Protocol) kapcsolat megteremtése. Gyakran van szükség arra ugyanis, hogy valamilyen adatállományt távolról, hálózaton keresztül töltsünk le gépünkre, vagy éppen fordítva, mások számára hozzáférhetővé tegyük azt. Erre alkalmas az FTP, ami lehetővé teszi a különböző operációs rendszerű gépek között is az adatcserét. Az FTP kapcsolat segítségével az adatátvitel folyamata könnyen, gyorsan megoldható. (A legnépszerűbb szoftver ezen a területen a Total Commander). A felhasználói névvel, jelszóval védett elérés után a megfelelő mappába feltöltve már publikáltuk is az adatot, aminek csak elérési útját, címét - a már példaként említett http://netmasters.hu/albumok - kell megadnunk, és indulhat az adatállomány letöltése a túloldalon.

Amennyiben az Ön cége vagy szolgáltatása sajátos előírás szerinti, magas biztonságfokú tevékenységet folytat, szüksége lehet arra, hogy tárhelye számára állandó, kiemelkedő rendelkezésre állást biztosítson, illetve, hogy a tárhelyen tárolt adatokat időről időre biztonsági mentéssel védje. A NetMasters szolgáltatásai körébe tartozó, feláras, „kiemelkedő rendelkezésre állás” igénybevétele esetén garanciát adunk Önnek arra, hogy tárhelye az év minden napján, a nap minden percében elérhető és kommunikáció-kész lesz. Az adatmentés kiemelkedően fontos igény a tárhely-szolgáltatások esetében.  A NetMasters tárhely csomag esetében a biztonságot napi adatmentéssel biztosítjuk, ami teljes adatbiztonságot teremt a szolgáltatás igénybevevője számára.

Felhívjuk tisztelt Ügyfeleink figyelmét arra, hogy a versenyképes üzleti internetes tartalmak megítélésében komoly szerepet játszik a biztonság kérdése. Azáltal, hogy az elektronikus ügyintézés, vásárlás lassan hétköznapi tevékenységgé vált, a világhálón közvetített adatok biztonsága, védelme is kiemelten fontos szemponttá lett. Az internetes adatforgalom számára biztosít teljes körű megoldást az úgynevezett SSL (Secure Socket Layer) tanúsítványok használata. Az SSL tanúsítványok használatával minden felhasználó számára garantáltan megállapítható a weboldal valódisága, biztosíthatja az Ön felhasználóit arról, hogy egy hitelesített, korrekt üzleti magatartást folytató oldalon járnak, ahol személyes információik nem kerülnek illetéktelenek kezébe. A NetMasters a biztonság és bizalom megteremtésében is áll Ügyfelei rendelkezésére széleskörű, gyorsan beszerezhető és költséghatékony SSL megoldásaival. Érdeklődjön Ügyfélszolgálatunkon!

Tárterülethez rendelhető kiegészítő szolgáltatások:
Kiegészítő 1 GB tárhely 10.000 Ft / év
Plusz 5 db e-mail postafiók, korlátlan alias 10.000 Ft / év
Kiegészítő 1 GB postafiók tárhely
(tetszőlegesen elosztható a postafiókok között)
5000 Ft / év
Plusz MySQL adatbázis Ingyenes
Plusz 100 MB MySQL tárhely 2000 Ft / év
Külső MySQL kapcsolódás (Fix IP-cím szükséges!) 5000 Ft / év
Plusz FTP hozzáférés (5 db ingyenes, 5 db felett) 1500 Ft / db / év
Memória limit módosítása 32 MB-ról 64 MB-ra 3000 Ft / alkalom
Memória limit módosítása 64 MB-ról 128 MB-ra 4000 Ft / év + 3000 Ft / alkalom
Dijcsomagváltás 1000 Ft / alkalom
Adatbázismentés 5000 Ft / alkalom
Munkadíj (Minden megkezdett 30 perc) 5000 Ft / alkalom
Munkadíj csomag (5 x 30 perc) 20.000 Ft
Plusz havi 10.000 e-mail kvóta bővítés (tárhelyről kiküldhető e-mailek száma) 3000 Ft / év
SMTP szolgáltatás (több postafiókra is használható) 10.000 Ft / év
Adatmentésből visszaállítás 5000 Ft / alkalom
Egyedi php.ini telepítése vagy módosítása 3000 Ft / alkalom
Tárhely tartalmának DVD-re írása és postázása (adatbázisok + FTP tárterület) 5000 Ft / alkalom
Másodlagos névkiszolgálás (amennyiben az elsődleges névkiszolgálást nem mi biztosítjuk) 1500 Ft / db / év
Másodlagos MX szolgáltatás (amennyiben az elsődleges MX-et nem mi biztosítjuk) 1500 Ft / db / év
Pénz visszautalás adminisztrációs díja 500 Ft / alkalom
Felszólító levél 500 Ft / alkalom
Visszakapcsolási díj 4000 Ft
 

A feltüntetett árak nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák!

Referenciánk

haszongép.hu kowalskymegavega.hu maxfm.hu
pinterpalinka.hu trendlines.hu zoldholnap.hu

 
Web Statistics